Yatak Odası Dekorasyonu Renk Seçimi

Yatak odası günün yorgunluğunu atıp dinlendiğiniz ve sabahları da yeni güne hazırlanırken işinizi kolaylaştıran, size enerji veren bir oda olmalıdır. Yatak odası dekorasyonu yapılırken sadece mobilyanın göze hoş gelmesi değil, odanın işlevselliği de mutlaka ön planda olmalıdır.










yatak odası renk seçimi, yatak odası duvar renk seçimi, yatak odası duvar rengi seçimi, yatak odası renk değiştirme, yatak odası için renk seçimi, yatak odası renk kombinasyonu, yatak odası renk kombinleri, yatak odası renk kataloğu, yatak odası renk kartelası, yatak odası renk modelleri, yatak odası mobilya renk seçimi, yatak odası renkleri nasıl olmalı, yatak odası rengi ne olmalı, yatak odası renkleri nelerdir, yatak odası renkleri nasıl olmalıdır, yatak odasının rengi ne olmalı, yatak odası renk tonları Bazen bir dolu renk arasından boya rengi seçimi yapmak gerçekten zorlu bir süreç olabilir.

Özellikle dinlenmek için kullandığınız yatak odası duvarlarının ne renk olacağına karar vermek epey vaktinizi alabilir. Seçtiğiniz renk mobilyalarınızla uyumlu mu, boya bittikten sonra oda dar mı görünecek, aksesuarlar ne renk olmalı gibi sorular, boya aşamasında kafanızı meşgul edecektir.

Seçeceğiniz yatak odası duvar rengi, sizin kişiliğinizi yansıtacak ve odanın esas amacı olan uykuya kolay geçmenizi sağlayacak bir renk olmalı.Açık renkler yatak odasını daha ferah, daha aydınlık gösterecektir.

Krem renginin farklı tonlarıyla döşenmiş olan bu yatak odası ne kadar dinlendirici ve aynı zamanda ne kadar tazeleyici görünüyor. Yeşil, huzur verici, sakinleştirici etkisi olan renklerin başını çeker. Mavi rengin ağırlıkta olduğu bir yatak odası düzenleyecekseniz odada soğuk ve çiğ bir görünüm yaratacak mavi tonlarından kaçınmaya çalışın. Sıcak renkler de pekala yatak odasına girebilir. Ancak bu renkler zamanla göz yorucu ve stresi tetikleyici bir etki yapabilir. Bu nedenle sıcak renkleri daha çok yatak örtüsü veya aksesuar benzeri kolayca değiştirebileceğiniz parçalarda kullanmanız tavsiye edilir.

0 yorum: